Voordelig en deskundig onderhoud bij:

Eurorepar Car Service

Van Voorden- Almere

Eurorepar Car Service van Voorden is het nieuwe garageconcept (voor alle merken) in Almere. Uw auto wordt onderhouden door deskundige monteurs van de officiële dealer van Voorden. De kosten voor de onderhoudswerkzaamheden liggen een stuk lager en zijn te vergelijken met budgetwerkplaatsen zoals die van de Kwik Fit. De unieke samenwerking maakt dealer onderhoud voor iedereen bereikbaar.

Servicepas + pechhulp € 49,95 per jaar

Alle scherpe onderhoudstarieven (alle merken)

Pechhulp Europa incl. gratis vervangend vervoer

2 Jaar garantie op reparatie en onderdelen

 

Eurorepar Car Service Pas-Pechhulp

 

Met de Service Pas van Eurorepar Car Service heeft u écht voordeel in handen! De Service Pas biedt u het hele jaar door tal van klantvoordelen. U ontvangt de Service Pas voor slechts € 49,95 bij het uitvoeren van onderhoud.

 

APK

 

Met de Service Pas van Eurorepar Car Service én in combinatie met uw jaarlijkse onderhoudsbeurt is uw APK keuring inclusief. U betaalt dan enkel de afmeldkosten.

 

1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland en Europa.

 Met de Service Pas van Eurorepar Car Service beschikt over meer dan 1 jaar 24/7 mobiliteitsservice in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa! 24 uur per dag, 7 dagen in de week zorgt ervoor dat Eurorepar Car Service zorgt dat u altijd mobiel bent én blijft.

 

1 jaar 24/7 mobiliteitsservice voor caravan en aanhanger!

Zorgeloos autorijden, ook in de vakantie! Met de Service Pas van Eurorepar Car Service heeft u niet alleen 24/7  pechhulp voor uw auto, maar ook voor uw caravan én aanhanger. Eurorepar Car Service voor snelle en goede hulp bij onverhoopte pech.

 

Vloeistoffen tussentijds bijvullen

 

Met de Service Pas van Eurorepar Car Service geniet van het hele jaar van extra service. Is uw ruitenwisservloeistof bijna op? Het olieniveau te laag? Wij vullen het niveau weer voor u aan. Maximaal 1 liter olie per jaar. Niet te combineren als korting bij de periodieke onderhoudsbeurt.

 

Zomercheck

 

Ga met een goed gevoel de zomer in en laat uw auto controleren op 10 belangrijke punten. Na de controle weet u hoe uw auto ervoor staat en kunt u zorgeloos op weg gaan.

 

Wintercheck

 

Met een wintercheck weet je zeker dat je goed voorbereid het winterseizoen ingaat. Plan dus op tijd een afspraak bij uw Eurorepar Car Service garage zodat uw auto winterklaar is.

 

Banden

 

Spanning en profiel van uw banden hebben een grote invloed op de remweg, grip en verbruik van uw auto. Omdat uw veiligheid voorop staat kunt u met de service Pas altijd kosteloos uw banden laten controleren in een van onze garages.

 

Persoonlijk advies

 

Eurorepar Car Service is het multimerk autobedrijf waar wij Service en Advies met een hoofdletter schrijven. Wij geven u eerlijk advies op basis van uw budget, ongeacht hoe oud, van welk merk uw auto is. Wij staan ​​altijd voor u klaar!

 

 

 

Uw 24/7 mobiliteitsservice is 1 jaar geldig in uw eigen woonplaats,
Nederland én Europa *
✔ 24/7 hulp bij pech onderweg *
✔ 24/7 pechhulp in eigen woonplaats, Nederland én Europa *
✔ Vervangend vervoer *
✔ Vervoer naar het eigen autobedrijf *

 

Heeft u nog vragen en / of opmerkingen over het aansluiten bij het Eurorepar netwerk. Bel dan ontmoeting    036-5333337