Opel Mokka-e Opel Mokka-e

Profiteer nú al van € 2.950 Opel-subsidie

Opel heeft een duidelijke missie: we gaan voor ‘Heel Holland Elektrisch’. Inmiddels zijn er al 9 geëlektrificeerde modellen op de markt, in 2024 bieden we van ieder model minimaal één elektrische variant en in 2028 is Opel een 100% elektrisch automerk.

Om dit te realiseren is continue elektrisch rijden onder de aandacht brengen én stimuleren een belangrijk doel binnen Opel. Gaat je voorkeur uit naar de elektrische Corsa-e met een sportief design en pittig karakter? Of kies je liever voor de iets ruimere elektrische Mokka-e met een meer gedurfd design en de topklasse als het gaat om elektrische rijden? Welke keuze je ook maakt, wij garanderen je in ieder geval 8 jaar garantie op de batterij én de € 2.950 Opel-subsidie, wanneer je kiest voor de 100% elektrische Corsa-e of Mokka-e. Dat is onze elektro promise!

Wacht dus niet op de overheidspot met subsidie, maar profiteer nu al bij Opel! Bovendien hoe eerder je bestelt, hoe eerder je rijdt en dat is ook nog eens extra aantrekkelijk met de huidige brandstofprijzen.

DE 100% ELEKTRISCHE OPEL MOKKA‐{ele} EDITION 

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek?

Opel Mokka-e

DE 100% ELEKTRISCHE OPEL CORSA‐{ele} EDITION 

Een robuust, futuristisch design en ongeëvenaarde technologie: ben jij klaar voor een nieuwe dimensie van pure, uitdagende rijdynamiek?

Opel Corsa-e

Liever Private Leasen?

Dat kan natuurlijk ook. Bij Opel gelden ook altijd aantrekkelijke Private Lesse tarieven.

Meer informatie