Zafira-e Life

Advies rijklaarprijs vanaf € 53.711 (incl. BTW/BPM)
Opel Zafira-e Life

Zafira-e Life A new Blitz is born

Offerte aanvragen

Rijklaar v.a. € 53.107

Ontdek de Opel Zafira-e Life

De nieuwe 100% elektrische Zafira-e Life brengt de veelzijdige 'lounge op wielen' van Opel naar een ongekend hoog niveau. De meest stijlvolle, comfortabele én milieuvriendelijke manier om tot 7 personen te vervoeren.

Dit is waarom je voor de nieuwe Zafira-e Life kiest

Op zoek naar een lounge op wielen? Dan is de 100% elektrische Zafira-e Life het perfecte model voor jou. Dit model biedt comfortabel plaats voor 7 personen die gemakkelijk kunnen instappen met de elektrisch bedienbare schuifdeuren. Ook beschikt het model voor innovatieve veiligheidssystemen.

  • Aantrekkelijk lage gebruikskosten
  • Leverbaar in 2 lengtes met keuze uit twee batterijtypen
  • Snel en gemakkelijk laden

Mooier dan je ooit durfde te dromen

Opel Zafira-e Life

Tot 7 zitplaatsen

De Zafira-e Life biedt toonaangevende flexibiliteit om de indeling aan te passen aan uw behoeften. 

Met tot 9 comfortabele zitplaatsen bent u overal op voorbereid. Of u nu voor uw werk of privé onderweg bent - er is plaats voor alles en iedereen.

Opel Zafira-e Life

Stoelindeling

In de Zafira-e Life draait alles om flexibiliteit en comfort. De stoelen op de tweede en derde rij kunnen vooruit en achteruit worden geschoven voor extra beenruimte.

De tweede en derde rij kunnen bovendien tegenover elkaar worden geplaatst, zodat uw passagiers onderweg kunnen vergaderen of praten. Om de ruimte nog meer naar behoefte in te delen kunnen stoelen worden neergeklapt of verwijderd.

Opel Zafira-e Life

Elektrisch bedienbare schuifdeuren

Via de elektrisch bedienbare schuifdeuren1 kunnen de passagiers achterin gemakkelijk instappen. 

 

1Rechts standaard, links optioneel.

Opel Zafira-e Life

Gemakkelijk openen en starten

Dankzij het eenvoudige Keyless Open & Start1, hoeft u nooit meer naar uw autosleutels te zoeken. Als ze in uw tas of jaszak zitten, is dat voldoende om de Zafira-e Life te ontgrendelen en te starten.

1 Optie

Opel Zafira-e Life

Openslaande achterruit

Het raam in de achterklep kan onafhankelijk van de achterklep zelf geopend worden1. Handig om even snel kleinere bagage achterin te leggen of als er weinig ruimte is om de achterklep te openen.

1 Optie.

Opel Zafira-e Life

Afmetingen

De Zafira-e Life is leverbaar in twee lengtes, elke met de perfecte balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruim uitermate flexibel interieur. En alle twee minder dan 1,90 m hoog1, voor onbelemmerde doorgang onder tunneltjes en toegang tot bijvoorbeeld parkeergarages.

The Small version - at just 4.6m in length - is nimble and agile enough for city streets and where space is limited. The Medium variant is 4.95m in length, while the Large variant measures 5.3m.

Sub 1.9m height limit not applicable to vehicles specified with max. payload of 1,400kg.

Opel Zafira-e Life

Airbags

Met airbags aan bestuurders- en passagierszijde, hoofd- en zij-airbags en gordijnairbags op de tweede en derde zitrij brengt de Zafira-e Life alle inzittenden veilig van A naar B.

Opel Zafira-e Life

Xenon-koplampen

Xenon-koplampen en LED-dagrijverlichting geven geeft de voorkant van de Zafira-e Life niet alleen een elegante uitstraling, maar zorgen dat hij ook in alle weersomstandigheden beter wordt opgemerkt.

Opel Zafira-e Life

Isofix

Alle zitplaatsen op de tweede en derde rij van de  Zafira-e Life kunnen worden voorzien van ISOFIX-bevestigingspunten1 waarin eenvoudig en veilig een kinderzitje kan worden bevestigd.

1 Optie, beschikbaarheid afhankelijk van de zitconfiguratie.

Opel Zafira-e Life

Camerasystemen

Multifunctionele camera's aan de voor- en achterkant van de Zafira-e Life verzamelen continu informatie voor diverse veiligheidssystemen, zoals de verkeersbordhekenning, vermoeidheids-assistent en de innovatieve "Surround View" achteruitrijcamera.

Opel Zafira-e Life

Veiligheidssystemen

Adaptive Cruise Control1 regelt automatisch uw snelheid, zodat u een veilige afstand tot uw voorganger aanhoudt.

De automatische noodrem-assistent1 komt in actie als u te dicht bij een ander voertuig of een voetganger komt. Dit systeem remt de Zafira-e Life als het nodig is automatisch  af om een aanrijding te voorkomen. De dodehoek-waarschuwing1 maakt de bestuurder opmerkzaam op voertuigen die in de dode hoek van Zafira-e Life naderen en waarschuwt met een symbool in de betreffende buitenspiegel. Dat maakt inhalen en van rijstrook wisselen veiliger en minder vermoeiend.

1 Optie.

Opel Zafira-e Life

Assistentiesystemen

Slimme assistentiesystemen maken het rijden in de Zafira-e Life veiliger en minder vermoeiend. Zo waarschuwt Lane Departure Warning u met een geluidssignaal en een symbool op het dashboard als u uw rijstrook onbedoeld dreigt te verlaten.

Driver Drowsiness Alert1 analyses your driving patterns via the front camera and steering wheel to let you know when it’s time for a quick break. Speed Limit Adaptation1 uses Speed Sign Recognition to analyse changes in the speed limit. With one push of the memory button, allow cruise control to adjust your speed accordingly.

1Optional.

Opel Zafira-e Life

Head-up display

Uniek in dit segment: in de Zafira-e Life ziet u belangrijke informatie, zoals uw snelheid en de gegevens van de cruise control, duidelijk weergegeven op het Head-up display aan de onderkant van de voorruit.

Opel Zafira-e Life

Automatisch grootlicht

Het automatisch grootlicht van de Zafira-e Life schakelt volledig automatisch tussen grootlicht en dimlicht. Zo kunt u zorgeloos met grootlicht rijden, zonder andere bestuurders te verblinden.

Opel Zafira-e Life

Panoramadak

Het automatisch grootlicht van de Zafira-e Life schakelt volledig automatisch tussen grootlicht en dimlicht. Zo kunt u zorgeloos met grootlicht rijden, zonder andere bestuurders te verblinden.

Opel Zafira-e Life

Hoogwaardig comfort

De Zafira-e Life biedt onovertroffen zitcomfort met elektrisch verstelbare voorstoelen met massagefunctie en individuele stoelen op de tweede en derde zitrij.

Whatever the season, stay warm and comfortable in your Zafira Life with inviting heated seats1 up front – for an all-encompassing sense of luxury.

 

1Only available with leather seats.

Opel Zafira-e Life

Electronic climate control

Dankzij Electronic Climate Control met twee zones kunnen de inzittenden voorin en achterin hun ideale temperatuur instellen, die vervolgens automatisch wordt gehandhaafd.

Opel Zafira-e Life

Infotainment

Vind de snelste weg naar uw bestemming met het geavanceerde Multimedia Navi1 met Live Navigatie2. De route wordt duidelijk weergegeven op het grote 7-inch touchscreen, dat via Apple CarPlay™3. ook toegang geeft tot muziek en gegevens op uw smartphone.

1Optional.

2Live Navigation Services include Online Traffic, Fuel Prices, Parking Information, Online POI Search, Weather and Road Safety Alerts (Not available in Germany or Switzerland).

3Compatibility and certain functionalities may differ depending on the type of device and version of operating system. Apple CarPlay™ is a trademark of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. Android Auto™ is a trademark of Google Inc.

Opel Zafira-e Life

Opel connect

Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan, met speciale diensten voor elektrisch rijden. 

  • Peace of mind: Emergency Call, Breakdown Call and Vehicle Status and Information. 
  • Convenience: Remote functions for door locks, horn and lights2. Our additional services for electric vehicles: e-Remote Control, Trip Planner and Charging Pass – we keep you going! 
  • Smart Driving: enjoy a relaxed ride thanks to Live Navigation and Trip and Drive Management.  

1OpelConnect services availability differ from country to country and vehicle to vehicle. Services might require a subscription/fee and are subject to mobile network coverage and availability.

2Introduction planned end of 2020.

Opel Zafira-e Life

Wegligging

Laat u niet misleiden door zijn grootte: de Zafira-e Life is bijzonder wendbaar en dynamisch. Hij rijdt net zo soepel en stabiel als u van een Opel verwacht.

Exterieur visual

STIJLVOL ZONDER UITSTOOT

De nieuwe Zafira-e Life biedt comfortabel plaats aan tot 7 personen en is 100% elektrisch. Daardoor is hij niet alleen ongekend stijlvol en veelzijdig, zoals de Zafira Life met verbrandingsmotor, maar rijdt hij volledig zonder uitstoot en heeft hij aantrekkelijke lage gebruikskosten. Hij is leverbaar in twee lengtes, met een keuze uit twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km(WLTP).

VEELZIJDIGHEID

De twee stoelen op de tweede rij kunnen gemakkelijk worden omgedraaid, zodat de passagiers achterin elkaar kunnen aankijken. Op de derde rij heb je de keuze tussen twee individuele stoelen of een verschuifbare 3-persoonsbank.

Interieur visual
Exterieur visual

CONNECTIVITEIT

Vind de snelste weg naar je bestemming met het geavanceerde Multimedia Navi Pro. De route wordt duidelijk weergegeven op het grote 7" touchscreen met Apple CarPlayTM ondersteuning.

In welke kleur rij jij de nieuwe Zafira-e Life?

De Opel Zafira-e Life is beschikbaar in meerdere kleuren, waaronder White Jade, Diamond Black, Moonstone Grey, Steel Grey, Rich Oak Brown, Cool Grey, Light Ivory en Imperial Blue.

Opel Zafira-e Life
White Jade
Opel Zafira-e Life
Diamond Black
Opel Zafira-e Life
Moonstone Grey
Opel Zafira-e Life
Steel Grey
Opel Zafira-e Life
Rich Oak Brown
Opel Zafira-e Life
Cool Grey
Opel Zafira-e Life
Light Ivory
Opel Zafira-e Life
Imperial Blue

Ontdek onze andere modellen