Heading 4 title

Opel2Go

Altijd rijden met de nieuwste Opel? Met Opel2Go kunt u elke 2 jaar rijden met een nieuwe Opel. 

Wist u dat een groot deel van alle auto’s wordt gefinancierd? Daarnaast rijdt men het liefst vaker in een nieuwe auto en dat met zo laag mogelijke maandlasten. Met Opel2Go kunt u elke 2 jaar in een nieuwe Opel rijden en dat tegen een vergelijkbaar maandbedrag met een vergelijkbare aanbetaling. 

Hoe werkt Opel2Go?

U kiest het model van uw voorkeur. U selecteert de opties en accessoires van uw keuze. Vervolgens geeft u de gewenste looptijd aan en hoeveel kilometers u verwacht te rijden. Daarnaast geeft u aan of u een aanbetaling wilt doen. Met deze informatie wordt uw maandbedrag  berekend. Hoe dat precies werkt, leest u hieronder. 

Extra zekerheid

In tegenstelling tot andere financieringen wordt er bij Opel2Go een gegarandeerde restwaarde afgegeven.  Met deze garantie, bent u beschermd tegen onverwachte waardedalingen op de occasion markt. Met andere woorden, u weet al wat uw auto minimaal waard is aan het einde van de looptijd. Dat is zekerheid!

Daarnaast zorgt de gegarandeerde restwaarde ervoor dat de maandbedragen lager zijn. Dit stelt u in staat om extra luxe toe te voegen of in een grotere auto te rijden. 

Uw opties

Aan het einde van de looptijd heeft u de keuze uit de volgende 3 mogelijkheden* 

Inruilen

Verder met een nieuwe Opel? Dan kunt u uw oude Opel inleveren. Zonder zorgen kunt u overstappen in een nieuwe Opel tegen een vergelijkbaar maandbedrag. 

 Blijven rijden

Wanneer u uw Opel wilt houden, kunt u het bedrag gelijk aan de gegarandeerde restwaarde afbetalen of herfinancieren. 

 Inleveren

Wilt u niet meer verder rijden? Dan levert u uw Opel gewoon in.

Een optimale combinatie van keuze en zekerheid!

 

geldlenenkostgeld-banner