Werkplaats: onderhoud en reparatie OPEL.


 

In onze werkplaats in Almere kunt u terecht voor alle vormen van onderhoud en reparatie voor Opel; onze goed opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat het onderhoud op de juiste wijze wordt uitgevoerd, waardoor onnodige werkzaamheden worden voorkomen.

Daarnaast verzorgen wij APK, inbouw van alle mogelijke accessoires en schadeherstel. Vervangend vervoer is geen probleem; bovendien kunt u tot 's morgens 9:00 uur gebruik maken van onze wegbrengservice.

In verband met uw -en onze planning vragen wij u, voor het maken van een afspraak voor APK, onderhoud en reparatie, even telefonisch contact op te nemen, of u kunt online een werkplaatsafspraak maken!

 
 

Mochten we tijdens de uitvoering van de onderhoudsbeurt zaken aantreffen waarbij we reparatie of vervanging aanbevelen, dan nemen we eerst contact met u op. Naast een kosteloos advies ontvangt u dan een vrijblijvende prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent. Dat werkt wel zo prettig.

Onze werkplaatsreceptie is van maandag t/m vrijdag geopend van
08:00-17:30 en op zaterdag van 09:00-13:00.

Op verhuur aan consumenten zijn van toepassing de Bovag-standaardbepalingen voor Autoverhuur en voor verhuur aan de zakelijke huurders zijn de algemene huurvoorwaarden zakelijke markt van toepassing. De bepalingen kunt u lezen in de te downloaden PDF documenten.