Van Voorden Bedrijfswagens

U bent als ondernemer uniek. Daarom is elke bedrijfswagen van Opel uniek. Welk model u kiest ook de Van Voorden bedrijfswagens bieden maatwerk en oplossingen voor elke ondernemer en zijn geschikt voor elke klus. Gebruik de Combo als de Vivaro en Movano zijn flexibel in te richten. Van personenvervoer tot vervoerder van servicewagen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien staat uw bedrijf dankzij het Opel Road Plus pakket met gratis hulp onderweg en vervangend vervoer bij pech onderweg.

Opel bedrijfswagens en milieu

Rijden in een Opel bedrijfswagen betekent ook een verantwoorde keuze voor het milieu. Zo zijn de Vivaro en Movano beschikbaar met Euro 6 motoren en diesel roetfilter. De Combo is leverbaar in een aardgas CNG-uitvoering, met een zeer lage CO2 -uitstoot van 134 gr / km. In zijn klasse één van de laagste qua uitstoot. Door zuinigverbruik, beperkt onderhoud en lage reparatiekosten, is de kilometerkostprijs van Opel bedrijfswagens te rekenen tot de laagste brandstof in de markt.

Meer informatie over onze Opel Bedrijfswagens

Met de modellen van Opel en de expertise van Opel dealer van Voorden maakt u altijd een goede keuze. Het is bijzonder belangrijk dat de bedrijfswagen van uw keuze aan al uw wensen en wensen voldoet, want goed en passend vervoer is belangrijk voor het runnen van een succesvolle onderneming. Daarom maakt Van Voorden uw bedrijfswagendealer uw nieuwe bedrijfswagen helemaal bedrijfsklaar.

Van Voorden, uw Opel dealer te Almere, de Opel bedrijfswagens dealer voor de regio. Wilt u meer informatie over onze diensten en over de Opel Bedrijfswagens? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam.

036 - 53 33 337