Opel Leasing/Van Voorden

Uw Opel zakelijk leasen? Opel Leasing maakt het makkelijk! Speciaal voor de zakelijke markt biedt Opel Leasing de meest onbezorgde vorm van leasen. Wij kennen uw auto en weten dat onbezorgde mobiliteit voor u het allerbelangrijkst is. Door de intensieve samenwerking met het Opel dealernetwerk profiteert u altijd van snelle service bij u in de buurt. Alle werkzaamheden aan uw Opel, zoals onderhoud, vervanging van banden én schadeherstel, kunt u bij de lokale Opeldealer laten uitvoeren. One-stop-shopping noemen we dat; en dat is gemak volgens Opel Leasing! Bovendien levert u dit tijdswinst op, die u voor uw kernactiviteiten kunt gebruiken. Vanzelfsprekend bieden wij u een scherp tarief tegen concurrerende voorwaarden. voor meer informatie kunt u terecht op www.opelleasing.nl . Uw Opel Dealer informeert u natuurlijk ook graag over de mogelijkheden van Opel Leasing.Een wagenpark groot of klein, bij Opel Leasing Van Voorden bent ú welkom!

 

De 10 voordelen

Gespecialiseerd in het merk Opel, kennen wij de auto van uw keuze als geen ander. Onze adviezen gaan dan ook verder dan alleen een scherpe offerte. De 10 belangrijkste voordelen van Opel Leasing op een rij:

  • - One-stop shopping; Uw Opel dealer als enige aanspreekpunt

  • - Alle diensten inbegrepen in één contact

  • - Vrije keuze voor kilometrage op looptijd

  • - U bepaalt zelf de keuze voor het model, de opties, en uw favoriete dealer

  • - Leasing op maat: Stel uw leasecontract naar wens samen

  • - Netto en Operationele lease: Transparantbeheer op elk moment

  • - Alle kosten op één factuur

  • - Off-Balance constructie; Geen impact op uw balans

  • - U heeft geen restwaarrisico, en geen verplichting te koop

  • - Uitgebreid online services voor zorgeloos beheer

 

Opel Leasing heeft service en ontzorging hoog in het vaandel staan. Als geen ander begrijpen wij dat het hebben van een of meerdere leaseauto’s een uitgebreid beslag legt op uw organisatie. Wij adviseren u dan ook graag vrijblijvend over de mogelijkheden die Opel Leasing te bieden heeft.

 

Full operational lease

Maximale service tegen een aantrekkelijk tarief.De meest complete vorm van leasing. Wij nemen u zoveel zorg uit handen als u wenst. Alle onderstaande componenten kunnen facultatief in het contract worden opgenomen, waarbij u een complete leaseformule op maat samenstelt. Uw contract is dus altijd op maat, en naar uw behoefte samengesteld. Zo betaalt u nooit teveel, maar bent wel zeker van de dienstverlening die u verlangt. Voor een vast bedrag per maand nemen wij alle financiële en administratieve taken van u over en u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Daarnaast kunnen wij u een aantal aantrekkelijke services aanbieden voor het beheer en sturing van uw wagenpark. Wij informeren u graag!

 

Netto operational lease

Als u het beter uitkomt om zaken als verzekeringen, reparatie, onderhoud, banden, vervangend vervoer en brandstof zelf te regelen, dan is netto operational lease voor u de aangewezen leasevorm. Wij regelen voor u de financiering en de rest houdt u zelf in de hand. Net zo gemakkelijk.

Het grote voordeel van netto operational lease is dat Opel Leasing eigenaar van de auto blijft, de wegenbelasting voor u meeneemt in het tarief, en u geen enkele verplichting heeft om de auto na de looptijd over te nemen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld financial lease. U least dus tegen zeer voordelige tarieven, houdt belangrijke zaken zelf in de hand, en behoudt complete vrijheid. De keus is aan U!

Meer informatie over onze leasevormen? Kijk op www.opelleasing.nl/leasevormen

Offerte

Graag maken wij een offerte voor u op maat. Zoals u dat wens, direct voor de Opel van uw keuze. Via de carconfigurator kunt u uw Opel op maat samenstellen. In de laatste stap kunt u ervoor kiezen om uw gegevens achter te laten en een leaseofferte te ontvangen. Snel en simpel!

Onze binnendienst ontvangt uw offerteaanvraag en maakt binnen een werkdag een offerte op maat voor u aan. U selecteert zelf de dealer van uw voorkeur, en wij zorgen ervoor dat deze ook op de hoogte is van uw aanvraag. Optimale service, snel geregeld.

Voor personenwagens   : www.opelleasing.nl/personenautos
Voor bedrijfswagens      : www.opelleasing.nl/bedrijfswagensContact

Hoeksteen 60
2132 MS Hoofddorp
Telefoon: +31 (0)20 658 32 22+31 (0)20 658 32 22

Afdeling Sales:

Telefoon : +31 (0)20 658 32 20+31 (0)20 658 32 20
E-mail     : sales@opelleasing.nl

www.opelleasing.nl