Autobedrijf Van Voorden & Dienstverlening tijdens coronavirus (COVID-19).

Nu het kabinet maandag 23 maart enkele aanvullende maatregelen heeft genomen om de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, brengen wij u als klant graag op de hoogte van hoe Van Voorden zijn beleid hierop heeft aangepast. Het kabinet vindt het niet wenselijk om tot een volledige lockdown over te gaan. Winkels, en ook autobedrijven, mogen nog gewoon openblijven, mits zij de anti-coronaregels (zoals 1,5 meter afstand houden) naleven. Van Voorden is gewoon open.

 

Van Voorden heeft de volgende aanvullende voorzorgsmaatregelen genomen:

Wij schudden tijdelijk geen handen meer en overal in ons bedrijf houden wij ons vanzelfsprekend aan de 1,5 meter afstand-regel.

Komt u voor een reparatie? Dan vragen wij u uw auto alleen te komen brengen en halen en niet meer te wachten in onze wachtruimte. Zodra de auto klaar is, nemen wij contact met u op. Er zijn gratis fietsen beschikbaar, en we kunnen u vervangend vervoer aanbieden tegen een bedrag van € 27,50. Ook kunnen wij uw auto gratis bij uw huis ophalen en na reparatie terugbrengen.

Medewerkers met (milde) klachten mogen niet naar het werk komen.

Medewerkers die in uw auto rijden en/of deze repareren, zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij reinigen contactpunten in de auto (zoals stuur en versnellingspook) en gebruiken in uw auto een stoelhoes, stuurhoes en pookhoes ter bescherming en gebruiken waar mogelijk handschoenen en wassen hun handen na contact met uw auto volgens de richtlijnen van het RIVM.

Onze voorkeur gaat uit naar een pinbetaling. Wij reinigen het pinapparaat na elke handeling grondig.

Bent u verkouden, hoest u of hebt u of iemand in uw huishouden koorts? Dan dient u uw afspraak te verplaatsen. Dan kan eenvoudig.Stuur ons een mail receptie@opelalmere.nl of bel naar 036-5333337

Voor afspraken met onze verkoop hebben wij extra aanvullende maatregelen genomen:

Een taxatie op afstand is mogelijk.

U kunt online een offerte aanvragen.

Bekijk onze voorraad online. 

Ook online kunt u een nieuwe auto aanschaffen.

We houden de ontwikkelingen rond het coronavirus uiteraard nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. 

 

De gezondheid van onze medewerkers en onze bezoekers heeft vanzelfsprekend de hoogste prioriteit.Ons antwoord op veel gestelde vragen met betrekken tot uw (nieuwe)OpelNu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen.

 

Daarom geven we u graag antwoord op de vragen die u aan ons gesteld heeft. 

https://www.vanvoordenalmere.nl/ons-bedrijf/corona-update-verkoopvestiging