Lease je gloednieuwe bedrijfswagenTijdelijk extra scherpe Operational Lease tarieven via Free2Move lease.

Range bedrijfswagens

Zakelijk rijden tegen een vast, laag maandtarief? Dat kan met Free2Move Operational Lease. En alleen in maart tijdens de Bedrijfswagen Actiemaand tegen extra scherpe maandtarieven.
Operational Lease wint steeds meer populariteit bij organisaties vanwege het flexibele karakter. Je betaalt bij deze mobiliteitsoplossing vaste maandbedragen, waarmee je nieuwe auto’s en op maat gemaakte diensten tot je beschikking hebt, met behoud van je liquiditeit en zonder zorgen over de inruilwaarde. Je kiest vooraf een bepaalde termijn of kilometeraantal afhankelijk van je activiteit en behoeften.


Combo

Combo bestelauto van het jaar 2021

Maximale flexibiliteit voor het vervoer van mensen én lading: de Opel Combo maakt elke werkdag gemakkelijker. De Opel Combo mag dan wel een compact uiterlijk hebben, vanbinnen is hij ontzettend ruim.

Stap in de tot bestelauto van het jaar 2021 verkozen Opel Combo vanaf € 209 Operational Lease per maand.

 

Vivaro

Vivaro

De efficiënte bedrijfswagen die elke klus professioneel klaart. Een veelzijdig interieur, comfortabele stoelen en geavanceerde connectiviteit maken elke rit meer ontspannen. Een grote laadruimte en een flink laadvermogen vergroten je productiviteit.

Stap in de bijzonder veelzijdige Vivaro met ruimte voor al je plannen vanaf € 255 Operational Lease per maand.

 

Vivaro-e

Vivaro-e

Al het goede van de veelzijdige Vivaro maar dan 100% elektrisch. Met ongeëvenaarde eigenschappen en emissievrije prestaties is de Vivaro-e zowel in de stad als daarbuiten uitstekend op zijn plaats, met een keuze uit drie lengtes en twee batterijtypen voor een rijbereik tot 330 km (WLTP).

Je rijdt de emissievrije Vivaro-e al voor € 405 Operational Lease per maand.

Movano

Movano

De Opel Movano is de ster onder de bedrijfswagens. Met een indrukwekkende keuze uit varianten, laadvermogens en hoogtes voldoet hij aan elke transportbehoefte.

Stap in de ruimtelijke Movano vanaf € 345 Operational Lease per maand.