Acquire

Eurorepar Reliance Banden Actie Oktober

Autobedrijf van Voorden is aangesloten bij het Eurorepar Netwerk. Speciaal voor deze gelegenheid profiteert u t/m 31 oktober 2020 van de onderstaande actie voor alle merken auto's.  Heeft u nog vragen over deze actie.  Neem dan contact met ons op: 036-5333337.  Wij leiden u graag rond in ons bedrijf aan de Palmpolstraat 2 te Almere, tot snel!

2e band halve prijs

Hoe vaak u uw auto de laatste tijd ook heeft gebruikt, bandenslijtage komt in alle vormen voor. Dit is zowel bij intensief gebruik van uw auto als bij langdurig stilstaan ​​/ ouderdom mogelijk. Laat daarom tijdig uw banden controleren en vervangen. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan banden. Van premium tot budget, passend bij ieders budget én tijdelijk extra voordelig! U krijgt namelijk de 2de Eurorepar Reliance band voor de helft van de prijs. Hiermee bieden wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en kunt u met een gerust gevoel de weg op.

Kom langs bij Eurorepar Car Service Van Voorden voor een deskundig advies, betrouwbare service en een uitstekend aanbod.