Acquire

Eurorepar Basisbeurt

Autobedrijf van Voorden is aangesloten bij het Eurorepar Netwerk. Speciaal voor deze gelegenheid profiteert u t/m 30-06-2021 van de onderstaande actie voor alle merken auto's. Heeft u nog vragen over deze actie. Neem dan gerust contact met ons op: 036-5333337. Wij leiden u graag rond in ons bedrijf aan de Palmpolstraat 2 te Almere, tot snel!

 

 

Knipperende lampjes op het dashboard, onverwachte geluidjes van onder de motorkap. Het zal u maar overkomen. Laat de auto u onverwacht in de kou staan.

Goed onderhoud voorkomt een hoop ellende. Door jaarlijks onderhoud te plegen blijft uw motor als een zonnetje lopen en kunt u altijd meteen onderweg. U bespaart ook nog eens geld doordat onnodige en dure reparaties worden voorkomen. Met de jaarlijkse Basisbeurt van Eurorepar krijgt uw auto de zorgvuldige aandacht van onze technici. Zij zijn getraind om dezelfde kwaliteit als bij de dealer te leveren en werken volgens de voorschriften van de fabrikant. Tijdens deze onderhoudsbeurt verversen zij de olie en vervangen het oliefilter . Daarnaast wordt uw auto geïnspecteerd op de 28 belangrijkste punten  om zeker van te zijn dat uw auto er weer tegenaan kan. Een beetje aandacht voorkomt een heleboel pech. Onze technici staan ​​voor u klaar om hun vakmanschap en passie voor auto's te tonen. Daar rijdt u kilometers ver en veilig mee.