VAN VOORDEN BEDRIJFSWAGENSvoor vakmannen die kiezen voor kwaliteit

 

U bent als ondernemen uniek. Daarom is iedere bedrijfswagen van Opel uniek. Welk model u ook kiest de Van Voorden bedrijfswagens bieden maatwerk en oplossingen voor iedere ondernemer en zijn geschikt voor iedere klus. Zowel de Combo als de Vivaro en Movano zijn flexibel in te richten. Van personenvervoer tot carrier of servicewagen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien staat uw bedrijf nooit stil dankzij het Opel Road Plus pakket met gratis hulp onderwg en vervangend vervoer bij pech onderweg.

Met de modellen van Opel en de expertise van Opel dealer van Voorden maakt u altijd een goede keuze. Twijfel dus niet en neem contact op met onze fleetsales manager die u graag te woord staat. De keuze van een bedrijfswagen is heel specifiek. Het is bijzonder belangrijk dat de bedrijfswagen van uw keuze aan al uw wensen en behoefte voldoet, want goed en passend vervoer is belangrijk voor het runnen van een succesvolle onderneming. Daarom maakt van Voorden uw bedrijfswagendealer uw nieuwe bedrijfswagen nu helemaal bedrijfsklaar.

Heeft u geen tijd om langs te komen voor een offerte? Geen probleem, wij kunnen ook naar u toe komen voor een passende offerte.

 

Deze maand is het actiemaand bij Opel Bedrijfswagens! Koopt u in november een nieuwe Opel Bedrijfswagen dan kunt u uw Combo, Vivaro of Movano financieren tegen een scherp en aantrekkelijk rentetarief van 1,99%. Maar dat is niet alles! Bovenop het scherpe rentetarief, profiteert u ook van gratis upgrades op onze bedrijfswagens. Uw voordeel kan oplopen tot duizenden euro’s!

KIES UIT DIVERSE UPGRADES
Voor welke Opel Bedrijfswagen u ook kiest, voor ieder model zijn er diverse upgrades beschikbaar. U kiest zelf welke upgrades het beste bij u passen. Zo kan uw bedrijfswagen ineens een stukje langer worden door de upgrade van Lengte 1 naar Lengte 2 of heeft u ineens twee turbo’s in plaats van één. Of kiest u toch liever voor lichtmetalen velgen of één van onze veiligheidssystemen? De keuze is aan u.

NIEUW OPEL COMBO
De feiten spreken voor zich. De nieuwe Opel Combo is verkozen tot International Van of the Year 2019 en om dat te vieren kunt u kiezen uit bijvoorbeeld de volgende upgrades. 

 

Lorem Ipsum is simply dummy text for Opel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum sit amet risus viverra, tempus sapien eu, iaculis dolor. Donec quis blandit est. Aliquam cursus massa id metus interdum, laoreet auctor erat imperdiet. Duis blandit pharetra vestibulum.

Suspendisse gravida sem eros, nec elementum purus
Tempor et. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. In vel justo pellentesque, tempor sem eu, condimentum mi.